Covid-19 richtlijnen bevelen routinematige reiniging en desinfectie aan

Volg en vind ons leuk:

De zwelling van delta variant situaties in de hele natie heeft geleid federale ambtenaren te upgraden COVID 19 suggesties voor risicovolle en niet-gevaccineerde werknemers, waardoor u met als werkgever de kans om na te denken over wat de organisatie van jou is eigenlijk het uitvoeren van het verstrekken van een veilige, gezonde werkomgeving. Vergeet niet verder te lezen om te ontdekken wat de nieuwe hulp van de Occupational Safety as Health Administration betekent voor uw bedrijf.

Lees meer over de COVID 19-richtlijnen voor werkgevers van ons

De bijgewerkte COVID 19-richtlijn, die op dertien augustus werd gegeven, beveelt aan dat werkgevers zowel werknemers als hun vertegenwoordigers betrekken bij het opbouwen van meerlagige interventies om de verspreiding van COVID 19 te beperken, zoals het standaard schoonmaken en desinfecteren van werkplekken.

Om de grootst mogelijke veiligheid te bereiken, moeten de bedrijfsreinigings- en desinfectiemethoden regelmatig worden uitgevoerd op basis van de CDC-tips en ook de normen die zijn vastgesteld voor interactie tussen gevaren en individuele beschermingsmiddelen bij het gebruik van chemische stoffen.

Vanaf de eerste dag heeft Tiptop Cleaning Service de klanten van haar beschermd door de COVID-19 en CDC richtlijnen te volgen. Wij bieden bedrijfsreinigings- en desinfectiediensten aan, zoals het Tiptop Shield, vanwege allerlei soorten faciliteiten.

Bovendien, Tiptop Cleaning biedt nooddiensten vierentwintig uur per dag, 365 dagen per jaar, in het geval een onverwachte uitbraak gebeurt.

 

Meer informatie over COVID 19 begeleiding

 

Enkele andere aanbevolen COVID 19-voorzorgsmaatregelen In totale gemeenschappelijke wandelgebieden, bescherm niet-gevaccineerde, risicodragende werknemers door daadwerkelijke fysieke afstand te nemen.
Om het gevaar van overdracht van COVID 19 te vermijden of zelfs te verminderen, moeten alle besmette werknemers, niet-gevaccineerde werknemers die in goed contact zijn geweest met een persoon die positief test op SARS-CoV-2, naast alle werknemers met symptomen, thuisblijven van het werk.
Bied niet-gevaccineerde werknemers en anderen die risico lopen medische maskers of gezichtsbedekkers aan, tenzij voor hun werk andere persoonlijke beschermingsmiddelen of een ademhalingsapparaat nodig zijn. Gevaccineerde werknemers en risicopersonen moeten door hun werkgevers kosteloos van gezichtsbedekkers worden voorzien.
Om uw werknemers voor te lichten
Kies toegankelijke formaten en een taal die het personeel van uw land kan begrijpen om hen te onderrichten en hen ruwweg het COVID 19-beleid en de COVID 19-procedures aan te leren.

Ongevaccineerde & meestal risico-werknemers moeten communicatie krijgen in een taal die eenvoudig is en die zij kunnen begrijpen (met inbegrip van internationale talen en Amerikaanse gebarentaal indien van toepassing) hoe zit het met een formaat dat gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met een handicap, met inbegrip van basisinformatie over COVID 19, zoals:

De manier waarop het zich verspreidt

De beste manier om je ertegen te beschermen

Beademing
Vaccinaties
Gezichtsbedekkingen
Handhygiëne
COVID-19 hulp is nuttig voor werkgevers

Wat Tiptop doet om u en uw werknemers te beschermen Veel organisaties hebben de COVID 19-richtlijn overgenomen. Niettemin, aan de andere kant, u als werkgever is in staat om uw zeer beter te doen om de werknemers van u te beschermen door het bijhouden van up to date met de nieuwste richtsnoeren uitgegeven door de federale overheid.

Tiptop Cleaning blijft de updates, revisies en suggesties van OSHA en CDC volgen. U bent in staat om te blijven in overeenstemming met de federale COVID 19 bijstand door het ontvangen van zakelijke reiniging of een andere conciërge diensten die wij aanbieden. De fundamenten van Tiptop Cleaning’s prestaties gedurende de laatste zevenentwintig jaar liggen in onze 3 kernwaarden: eerlijkheid, betrouwbaarheid, en klanttevredenheid.

Snel, eerlijk en efficiënt, tiptopservice.nl Servicing blijft uitgroeien tot een bekende en gerenommeerde dienstverlener. Het personeel van ons is daadwerkelijk voorbereid op elke zakelijke bijeenkomst en beheert taken met de bekwaamheid alsmede ervaring die de klanten van ons zijn gaan verwachten. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn met ons bedrijf en daarom bieden wij communicatieroutes aan die open zijn gedurende de gehele duur van elke opdracht. Tiptopservice.nl Cleaning Servicing staat al sinds de oprichting van ons bekend om kwaliteitsservice, uitstekende effectiviteit en ook het hoogste niveau van professionaliteit. Welke service u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat u niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft en dat u volledig tevreden bent. Een naam geassocieerd met uitmuntendheid, geweldige service. nl Cleaning Servicing is uw laatste en eerste aanspreekpunt voor elke huishoudelijke en commerciële schoonmaak. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten een service van het hoogste niveau kunnen bieden. Onze zorgvuldig geselecteerde en volledig verzekerde medewerkers voldoen aan de behoeften van onze klanten tegen concurrerende en betaalbare tarieven. U bent in staat om er zeker van zijn dat de schoonmakers van ons zal uw kantoor of misschien huis dat dezelfde liefde evenals aandacht hebben als ze omgaan met zichzelf te behandelen. Al onze tiptopservice.nl schoonmakers zijn volledig verzekerd, het personeelsbestand van ons is eigenlijk CRB onderzocht en we zijn in staat om 100 % tevredenheid te garanderen. Wij zijn milieuvriendelijk en maken gebruik van goederen die milieuvriendelijk zijn.

Bel Ons: (0031) 6 57 44 4201

Volg en vind ons leuk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geniet je van deze blog? Vertel het door :)